Empedrada de bacallà

Estació:

Ingredients

Elaboració

Esqueixeu el bacallà i deixeu-lo 5 hores en remull.
Talleu els tomàquets a grills, i les cebes mitjanes a tires.
Bulliu les mongetes i deixeu-les refredar.
Escorreu bè el bacallà i afeiu hi el tomàquet, la ceba, l'oli i unes gotes de vinagre i pebre al gust de cada escù.
Col-loqueu-ho tot en una cassola de fang i afegiu-hi el pebrot en vinagre en bocins, les cebes tendres talladas en cuatre trossos i un ou dur.
Afeigiu-hi un pessic de julivert picat i una mica d'oli.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se