Mona de pasqua

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pa de pessic:

Farcit:

Cobertura:

8 racions

Utensilis

Batedora electrica, llengua, un bol gran, un cassó petit.

Elaboració

En un bol, bateu els ous amb el sucre, fins que faci relleu, afegir-hi la ratlladura de la llimona i la farina amb el llevat. Tot passat per un colador metalic.
Remeneu-ho amb molta suavitat, ja que pot baixar la massa.
Unteu un motlle de 26 cm amb margarina i paper de forn al fons també untat. Aboqueu-hi la massa i poseu-ho al forn a 170ºC durant 30 a 35 minuts. Al treure'l, deixeu-lo refredar samunt d'una reixeta. Despres talleu-lo per la meitat i farciu-lo amb els ingredients del farcit. Torneu-ho a tapar-lo posant l'altra part a sobre.
En un petit cassó, feu bullir la melmelada fins que quesi una mica liquida, passeu-la pel colador xinés i deixeu-la refredar una mica. Cobriu tot el pastís i els costats poseu-hi l'ametlla granet (si es per un aniversari de nens hi poseu posar-hi galetes princesa o fideus de xocolata i les espelmes corresponens).
Per damunt poseu-hi les fruites alternades i alguna figura de xocolata.
Pinteu amb melmelada les fruites,ja que si no es resequen

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se