Bacallà a la llauna

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu el bacallà a trossos mitjans i deixeu-los en remull 24 hores, canviant l'aigua 5 o 6 vegades.
Quan estigui dessalat, escurreu-lo i assequeu-lo amb un drap.
Poseu l'oli en una paella.
Quan estigui calent, fregiu els trossos de bacallà, enfarinats i espolsada la farina que sobri.
Quan estiguin daurats, poseu-los en una llauna per al forn.
En el mateix oli de fregir el bacallà fregiu els grans d'all, pelats i tallats prims.
Quan comencin a agafar color, retireu la paella del foc i afegiu-hi el pebre vermell.
Remeneu-ho de seguida.
Aboqueu-hi el got de vi blanc i torneu-ho un moment al foc perquè s'evapori una mica.
Tireu la barreja damunt del bacallà.
Espolseu-hi julivert trinxat pel damunt i poseu-ho uns minuts al forn.
Se serveix en la mateixa llauna.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se