Panets farcits
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Panets de Viena o Llonguets
- Tomàtec
- Un rovell d'ou
- Peix
- Mantega i formatge.
Elaboració
S'agafen panets de Viena ollonguets: s'escapsen de sobre, es treu la molla inferior, i s'unten de tomàtec ben fregit, lligat amb un rovell d'ou batud.
La cassoleta, s'omple de peix a bosins-peix blanc, millor-bullit o fregit, curant de que no hi quedin espines: es tapa amb la llesqueta de sobre.
Es menja a queixaladas.
Si es vol, abans de tapar-lo, es pot gratinar amb una mica de pa, mantega i formatje.
Es un plat de recurs per a aprofitar peix sobrant, sigui bullit, fregit i fins amb el fet en suc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1676 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.