Bombons de te de Mango
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bombons
Recepta per microones
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Xocolata al 60%, te negre de Mango, cacao en pols, boletes o altres condiments per decorar. Planeta te a Sant Andreu: www.planetate.cat
8 racions
Elaboració
PREPARACIÓ: Farem una infusió amb el doble de te en la meitat d'aigua i es deixa infusionant uns 10 minuts. Aquesta infusió servirà per fondre la xocolata i barrejar-la bé: Trencarem a trossos una taula de xocolata i la posarem al microones juntament amb la infusió un parell de minuts. Remenarem la crema resultant i deixarem refredar una estona . La posarem a la nevera fins que es solidifiqui.
Quan ja estigui al punt, la treurem i amb una cullereta anirem treient bocins per formar amb la mà unes boletes que rebossarem amb el cacao, o amb el que es desitgi.
Aquests bombons es poden rebossar amb: encenalls de xocolata, picat d'ametlla, coco ratllat, ... I també s'hi pot afegir bocinets de fruita seca al seu interior, licor...
Resulten riquíssimes!!!
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1781 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.