Pollastre amb Mango
Categoria:
Carns
Recepta per wok
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de pits de pollastre
- 1 gra d'all
- 1 tros de Gingebre fresc
- 1 Xile, vermell
- 1 pebrot vermell
- 4 cebes de primavera
- 200 grams de tirabecs o mongeta verda
- 100 grams de panotxes de blat de moro, minis
- 1 mango gran, madur
- 2 cullerades d'oli
- 1 cullerada de salsa de soja clara
- 3 cullerades de vinagre d'arròs o xerès sec
- 1 culleradeta d’oli de sèsam
- Una mica de sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla el pollastre a tires fines i col·loca en un bol.
Pica el gra d'all, ratlla el tros de gingebre i talla ben fi el bitxo Xile sense llavors, i finalment agrega tot al pollastre. Remena bé i reserva.
Renta el pebrot vermell, neteja de llavors i talla en tires fines.
Talla les cebes tendres en cèrcols fins i els tirabecs o mongetes en diagonal.
Escorre el blat de moro mini i talla en dos trossos.
Pela el mango i talla a trossos grans.Escalfa l'oli en un wok i fregeix la carn marinada per tots els costats, a continuació, introdueixi les tires de pebrot per cuinar tot junt, cuina a foc lent uns 5 minuts.
Ara afegeix la ceba tendra, els tirabecs i les panotxes de blat de moro.
Després d'uns minuts, afegeix la salsa de soja, el vi d'arròs o xerès i l’oli de sèsam al wok.
Deixa coure a foc lent durant 1 minut i agrega finalment, els trossos de mango i deixa que s'escalfin.
Es pot servir com acompanyament, arròs o fideus xinesos
Etiquetes: Pollastre Mango Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2773 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.