Bunyols de salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 gots de llet
- 150gr farina
- 100gr mantega
- 4 ous
- 200gr salmó fumat
- 1 gra d'all
- Anet
- Formatge emmental ratllat
4 racions
Elaboració
Posar a fondre la mantega amb la llet en un cassó al foc.
Tan bon punt arrenqui el bull, tirem la farina de cop i remenem amb una espàtula de fusta, cal remenar-ho amb energia.
Retirem del foc i hi anem afegint els ous d'un en un treballant la massa amb l'espàtula. No afegim el següent ou fins que la massa no ha integrat bé l'anterior. És important remenar amb ganes, recordeu: "si remenes força estona la barreja surt més bona..."
Ben treballada la pasta dels bunyols hi afegim el salmó ben picat, l'all també picat i una culleradeta d'anet.
Fem un parell de voltes i hi tirem un bon grapat de formatge ratllat.
Amb l'ajuda de dues culleres anem fent els bunyols que fregirem en oli abundant fins que siguin rossos.
30min
Notes
Es tracta d'una versió dels clàssics bunyols de bacallà per variar i sorprendre, amb aquestes quantitats en surten bastants però us asseguro que no sobraran.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.