Braç de piquillos, formatge i rúcula

Ingredients

Per la planxa del braç de gitano:

  • 150 grs. de pebrots del piquillo
  • 150 grs. de farina
  • 3 ous
  • 100 grs. de iogourt natural
  • 12 grs. de llevat Royal (3/4 de sobre)
  • 75 grs. d'oli d'oliva
  • Sal i pebre a gust

Per el farcit:

  • 200 grs. de formatge de cabra
  • 200 grs. de formatge d'untar (Philadelphia)
  • 75 grs. de rúcula (o canonges, o una barreja de brots tendres, com vulgueu)
  • 100 grs. de nous pelades

8 racions

Elaboració

- Triturar en la batedora tots els ingredients del braç. Ha de quedar una massa molt fina, sense grumolls. Deixar reposar 10 minuts, fins que no hi hagi bombolles a la superfície. (Mentrestant es pot escalfar el forn)
- Folrar la safata de forn amb paper vegetal, i escampar-hi la massa.
- Fornejar a 180º durant 12-13 minuts. Deixar refredar.
- Per fer el farcit, treure de la nevera els formatges una estona abans, per poder treballar millor amb ells. (Si el formatge de cabra té crosta, s'ha de treure). Amb l'ajut d'una forquilla, aixafar-los i barrejar-los bé.
- Finalment, escampar la barreja de formatges sobre la planxa del braç deixant uns 3 cms. a la part llarga superior sense farcit
- Picar molt lleugerament la rúcula i posar-la sobre el formatge. Posar-hi les nous (si es vol, picades també lleugerament)
- Enrotllar el braç de gitano (va bé ajudar-se amb el paper vegetal). Embolicar amb paper film i deixar a la nevera unes 2 hores perquè es refredi i agafi consistència. (Encara és més bo si l'heu fet el dia abans)

30min


Recepta de cuina de Braç de piquillos, formatge i rúcula

La foto no li fa justícia: Queda espectacular de presència i de gust. Llàstima que jo no sàpiga fer fotos com les de la Nani Nolla! :(

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3698 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: