Mozzarella en carrossa

Categoria:
Típica de: Itàlia
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grs. de mozzarella
  • 1 pa de pagès de 1/2 kilo a llesques (de 2 ó 3 dies abans)
  • 3 ous
  • 1 got de llet
  • Farina
  • Sal, pebre
  • Oli de girasol per fregir
  • 50 grs. de parmesà en pols (opcional)

6 racions

Elaboració

Batre els ous i salpebrar. (Si es vol, s'hi pot afegir també 50 grs. de parmesà en pols)
Treure la crosta i tallar cada llesca del pa de pagès per la meitat. (jo també trec l'extrem arrodonit, perquè quedin el més quadrades possible).
Passar cada llesca molt lleugerament per la llet, per banda i banda.
Posar-hi al damunt un tros de mozzarella d'1 cm. de gruix.
Enfarinar, aprofitant per apretar una miqueta la mozzarella en el pa.
Passar per l'ou batut.
Fregir en abundant oli, preferiblement de gira-sol.
Posar les carrosses, un cop fregides, en paper absorvent.
Servir calent.

15min

Notes

Com que la mozzarella no té gaire gust, hi ha qui, abans d'enfarinar, posa entre el pa i la mozzarella un parell de filets d'anxova. Jo no ho faig perquè a casa tothom (menys jo) és vegetarià, i procuro evitar carns i peixos en la mesura del possible. Si heu afegit parmesà a l'ou batut, ja reforça prou el gust.


Recepta de cuina de Mozzarella en carrossa

La Mozzarella en Carrossa. Un plat ben fàcil i boníssim!

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2280 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: