Canalons de Quaresma
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Vint canalons,300grms. de rap,una dotzena de gambes mitjanes,salsa beixamel,salsa de tomáquet,mantega,fomatge ratllat,una fulla de llorer,sal
6 racions
Utensilis
Pot o Cassó.
Safata.
Elaboració
normal.
Cost: mitjá
Temp:
50min
Notes
Bullirem els canaloms les instruccion que trobarem escrites.
En un pot o cassó bullirem el rap i les gambes (només deixarem el cap a tres o quatregambes, perqué el brou no sigui massa fort de gus)amb la fulla de llorer durant deu minuts.
Retirarem el peix i amb el brou farem una beixamel curta (en la qual posarem el peix picat a trossets).
Farcirem els canalom i els posarem dins d'una safata untada de mantega,els cobrirem de salsa de tomáquet.
Espolsarem amb el formatge ratllar i trossats de mantega i posarem els canalons a gratinar al forn.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1409 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.