Bunyols de farina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quart de quilo de farina,un 1/4 l. de llet, 150 gms. de sucre, una llimona, una cullerada de postre de llevat Royal, dos ous, una copa d'anis.

6 racions

Utensilis

Un pot, una batedora,y paella per fregir

Elaboració

Posarem dins d'un pot o cassó la llet,el sucre,la pell raspada de la llimona(solament el groc), el llevat i els dos revolls d'ou. Treballarem bé aquesta massa i nla deixarém reposar durant una hora.Pssat aquest temps muntarem les clares a punt de neu i les abocarem al pot junt amb l'anis.
Tornarem a batre-ho i porem fregir els bunyols a cullerades amb força oli ben calent.
Podrem batre la massa amb batedora eléctric.
Els ensucrarem quan estiguin calents.

Notes

ElABORACIÓ: NORMAL
COST:Baix
Temp: Mitjà


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2772 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: