Potatge de quaresma
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre litres d'aigua mineral
- Oli d'oliva
- Sal
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Tres alls aixafats
- Dues cebes tendres picolades
- Una fulla de llorer
- 100 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- 200 grams de cigrons cuits
- 200 grams d'espinacs congelats
- 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana gran
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim: les cebes picolades, els alls aixafats, i una fulla de llorer. Quan tot plegat és ben fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i seguidament, afegim l'aigua i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, afegim: l'arròs, el bacallà, els espinacs picolats i els cigrons, i deixem que cogui tot plegat fins que tot el conjunt ja és ben cuit, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, cinc minuts més, i ja ho podrem posar a la sopera de porcellana, i ho servirem a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de quaresma Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1440 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.