Potatge de quaresma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre litres d'aigua mineral
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Tres alls aixafats
  • Dues cebes tendres picolades
  • Una fulla de llorer
  • 100 grams d'arròs tipus bomba Montsià
  • 200 grams de cigrons cuits
  • 200 grams d'espinacs congelats
  • 400 grams de bacallà esqueixat dessalat

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana gran

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim: les cebes picolades, els alls aixafats, i una fulla de llorer. Quan tot plegat és ben fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i seguidament, afegim l'aigua i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, afegim: l'arròs, el bacallà, els espinacs picolats i els cigrons, i deixem que cogui tot plegat fins que tot el conjunt ja és ben cuit, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, cinc minuts més, i ja ho podrem posar a la sopera de porcellana, i ho servirem a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1440 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: