Salsa del Calçots

Ingredients

  • 500 grams de ametlles torrades
  • 500 grams de carquinyolis
  • 1l. d'oli de oliva
  • 2 alls crus
  • 1cabeza d'alls escalivats
  • 1 fulla de menta
  • 1 culleradeta de pebre vermell picant
  • 1 culleradeta de pebre negre
  • 1 Kg i 1/2 de tomàquets escalivats
  • Sal
  • 1 o 2 nyores
  • 1 got de vinagre

Elaboració

Es va picant tot per separat i despres se pose tot junt i si afegeix el 'oli.

Notes

Ració per 30 persones


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2708 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
M´agrada molt aquesta recepte de salsa,ara és la temporada de menjar els calçots, i be de maravilla aquesta recepte.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: