Paella marinera amb peix de roses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cap

Elaboració

1- Fer les cloïsses i retirar-les
2- Fregir la sèpia i retirar-la.
3- Fregir els escamarlans retirar-los
4- Fregir les gambes i retirar-les
5- Pelar-ho tot
6- Començar a bullir el caldo i tirar-hi caps i peles gambes i escamarlans pelats.
7- Fregir els alls i tirar la tomata triturada i els pebrots verds petits i fer el sofregit.
8- Un cop el sofregit estar posar cullerada cafè de salsa nyora i pimiento chorizero.
9- Rossejar arròs i tirar el caldo
10- Anar tirant el caldo a mesura es necessita al minut 15 tirar escamarlans gambes i cloïsses.
11- Es pot acabar de coure al forn els últims 3 minuts. Temps de cocció 18 minuts.
12- deixar reposar 3 min tapada amb un drap.

40min

Notes

Important carn de nyora, de pimiento choricero, fumet peix roses (s'ha de salar) i un bon arros. El fumet és la clau. Per 4 persones una paella minim 36 de diametre, es important arros ben repartit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se