Lluç a la basca

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

En una cassola de fang es preparen les dents d'all amb bon oli, es fregeixen lentament, i quan estiguin fregits es treuen.
Llavors es posa a la cassola el lluç tallat a Rochas rodones a foc lent tres minuts.
Li tirem el vi blanc i el julivert picat, s'afegeixen les cloïsses i els pèsols i un got d'aigua.
Als deu minuts cal donar la volta al lluç. Als cinc minuts d'haver donat la volta ja està feta.
Adornem amb els espàrrecs i l'ou dur a rodanxes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se