Flam

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

. Batrem els ous en un bol i hi afegirem la llet, el sucre i la llimona ratllada, i ho barrejarem tot (tots els ingredients els hi posarem freds)
· Agafarem el motllo on hi volem fer el flam, i hi tirarem una mica de sucre i ho posarem un moment damunt del foc, fins que el sucre es caramel·litzi.
· Omplirem el motllo amb la barreja i el taparem amb paper d’alumini.
· Posarem el motllo dins una cassola amb un parell de dits d’aigua freda, la taparem i la posarem al foc de 15 a 17 minuts.
· Traurem la cassola del foc i deixarem refredar el flam a la mateixa cassola destapada i amb la mateixa aigua.
· Quan estigui fred, el podem posar unes hores a la nevera.
· Ja el podrem desemmotllar i posa’l al plat per servir-lo.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se