Coca de Sant Joan

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Desfem el llevat amb la llet una mica calenta.
Afegim 3 cullerades de farina i la treballem fins tindre una massa llisa.La deixem reposar fins que es faci el doble de gran
Fem un volcà sobre el mabre amb la farina i posem al centre la mantega, els ous,el sucre,la llimona.
Treballem els ingredient amb las mans una estona i després hi afegim la massa que teníem abans.
Ho seguim barrejant fins que tinguem una massa ferma.
L'estirem sobre una placa de forn coberta d'oli o mantega i li donem forma.
La pintem amb ou i la decorem.
Li posem sucre per damunt i els pinyons,la posem al forn uns 20 minuts a 180º.202

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se