Conill estofat, amb carxofes, pèsols, i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem aigua, sal, i la llimona a bullir, i tot seguit, afegim: les carxofes, i els pèsols, perquè coguin només una mica, i ho reservem.
A part, netegem els xampinyons, els tallem a quarts, i els saltem en una paella amb oli d'oliva, salpebrats, i quan són mig fregits, els reservem.
A part, en una cassola de terrissa, fregim el conill tallat a trossos, amb oli d'oliva, i el mig fetge del conill. Quan el fetge del conill és mig fregit, el posem en el pot de la batedora, juntament amb: dos alls pelats, julivert, les ametlles de granet, el pa fregit, la cullerada de xocolata en pols, i un raig de ví negre. Tot seguit, passem la batedora elèctrica, i ho reservem.
Quan el conill és mig cuit, afegim: dos alls pelats, el llorer, i la ceba picolada.
Seguidament, afegirem tres cullerots, del sofregit de tomàquet, i una mica del brou, de bullir les carxofes. Deixarem que és cogui tot plegat a foc baix, i passats cinc minuts, afegirem la picada, corregirem de sal, i ja podem afegir : les carxofes, els pèsols, i els xampinyons. Un cop tot el conjunt ja és cuit, ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se