Llenguado al cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 3 LLenguados d'uns 300-400 grs.
- 100 grs, de mantega
- 30 grs. de pa ratllat
- 1/4 litro de cava
- 4 cullerades de crema de llet
- Julivert trinxat, sal, prebre blanc
3 racions
Utensilis
Plata de forn
ganivet afilat
Elaboració
Netegeu els llenguades i deixar-los sencers. En una plata que vagi al forn distribuïu-hi 75 grs. de mantega, espolseu-la amb julivert trinxat i a damunt coloqueu-hi els llenguados. Empolseu-los amb una mica del julivert, pa rrallat i uns altres 75 grs. de mantega, el cava, sal i una mica de pebre blanc. Poseu-ho a mig forn previament calentat, i coeu-ho sense que arribi a bullir durant 15 minuts aproximadament.
Al moment de servir afegiu-hi les 4 cullerades de crema de llet.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1672 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.