Llenguado al cava

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 LLenguados d'uns 300-400 grs.
  • 100 grs, de mantega
  • 30 grs. de pa ratllat
  • 1/4 litro de cava
  • 4 cullerades de crema de llet
  • Julivert trinxat, sal, prebre blanc

3 racions

Utensilis

Plata de forn
ganivet afilat

Elaboració

Netegeu els llenguades i deixar-los sencers. En una plata que vagi al forn distribuïu-hi 75 grs. de mantega, espolseu-la amb julivert trinxat i a damunt coloqueu-hi els llenguados. Empolseu-los amb una mica del julivert, pa rrallat i uns altres 75 grs. de mantega, el cava, sal i una mica de pebre blanc. Poseu-ho a mig forn previament calentat, i coeu-ho sense que arribi a bullir durant 15 minuts aproximadament.
Al moment de servir afegiu-hi les 4 cullerades de crema de llet.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1672 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: