Llenguados a la taronja

Ingredients

  • 4 llenguados
  • 4 ó 5 taronges
  • mantega
  • farina (per arrebossar)
  • 1 grapat d'ametlles (en gra)
  • sal i pebre

4 racions

Elaboració

Treure la pell d'una taronja, treure-li una mica la part blanca (que és més amarga) i tallar-la en juliana. La taronja que hem pelat tallar-la en rodanxes (2 per persona)i reservar. Fer suc amb la resta de taronges. Posar un cassó al foc amb una cullerada de mantega, quan s'hagi desfet afegir-hi el suc de taronja, les ametlles i la pell de taronja tallada en juliana. Deixar reduïr una mica.
Salpebrar el peix, passar-lo per farina i fregirlo (amb molt poc oli).
Posar el peix en una safata que pugui anar al forn i tirar-li per sobre la salsa de taronja, deixar que es dori una mica.
Passar per una paella amb un xic de mantega les rodanxes de taronja que haviem reservat, fins que estiguin dauradetes.

30min

Notes

Presentar el plat amb el peix, la salsa per sobre i al costat les dues rodanxes de taronja.
La barreja del gust del llenguado amb la taronja és molt bona.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2869 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Isabel, si vas al meu blog, podràs veure una altra manera de fer el llenguado a la taronja, i podras veure una altra manera de fer-lo.Rep una salutació. Quim Lleonart.
Isabel Carlucci diu:
Gràcies Quim. Sempre va bé tenir una altra versió de les receptes.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: