Plum cake salat
Categoria:
Amanides i plats freds
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 3 ous
- 150 g de farina
- 100 ml d'oli
- 100 ml de llet
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 100 g de formatge ratllat emmental
- 7 salsitxes de franfurt estretes
- 8 olives verdes farcides de pebrot
- 8 olives negres perles
- 1 grapat de blat de moro cuit
- Sal i pebre
6 racions
Elaboració
En un bol bateu els ous, afegiu-hi la llet, l'oli, sal i pebre.
Aboqueu-hi la farina amb el llevat, barregeu-ho bé, afegiu-hi les olives picades, les salsitxes a trossets, el blat de moro i el formtage ratllat.
Ompliu un motlle de cake untat amb margarina i papel al fons també untat.
Poseu al forn ja calent a 170ºC durant uns 45 minuts.
1h
Notes
Si no us agraden les salsitxes de franfurt, podeu posar-hi pernil dolç tallat a daus petits.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1874 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.