Plum cake salat

Ingredients

  • 3 ous
  • 150 g de farina
  • 100 ml d'oli
  • 100 ml de llet
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 100 g de formatge ratllat emmental
  • 7 salsitxes de franfurt estretes
  • 8 olives verdes farcides de pebrot
  • 8 olives negres perles
  • 1 grapat de blat de moro cuit
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

En un bol bateu els ous, afegiu-hi la llet, l'oli, sal i pebre.
Aboqueu-hi la farina amb el llevat, barregeu-ho bé, afegiu-hi les olives picades, les salsitxes a trossets, el blat de moro i el formtage ratllat.
Ompliu un motlle de cake untat amb margarina i papel al fons també untat.
Poseu al forn ja calent a 170ºC durant uns 45 minuts.

1h

Notes

Si no us agraden les salsitxes de franfurt, podeu posar-hi pernil dolç tallat a daus petits.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1874 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mireia Mateu diu:
Joan, ja l'he fet dues vegades....bonissiiiimmmm!!!!!
Gràcies per la recepta.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: