Crema freda de meló amb encenalls de pernil
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 meló ben madur
- 1 iogurt natural
- 1 llimona
- 4/6 fulles de menta
- 4/6 talls de pernil salat no massa gruixuts
6 racions
Elaboració
Treiem la pell i les llavors del meló i el tallem a troços, el posem en un bol juntament amb el iogourt, el suc de la llimona i les fulles de menta. Triturar-ho tot i posar-ho a la nevera fins al moment de servir (la crema ha d'estar ben freda).
Tallar el pernil com si fos en "juliana", de manera que quedin tiretes petites, saltejar en una paella fins que quedi ben cruixent.
En el moment de servir posar la crema freda de méló i per sobre els encenalls de pernil (no posar el pernil amb massa antelació perquè quedaria tou).
Una manera diferent de menjar meló amb pernil i és molt refrescant.
15min
Notes
S'ha de vigilar de no posar massa menta perquè predominaria massa el gust sobre el del meló. Es pot servir com a primer plat en un bol gran o en "xupitos" com un aperitiu.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9276 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.