Bacallà amb tomàquet i carbassó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

1 bol
1 cassola
1 cullera de fusta
1 ganivet afilat

Elaboració

Posseu el bacallà tallat a trossos en aigua freda durant 12 hores, canviant l'aigua dues o tres vegades.
En una cassola desfeu 50 grs de mantega i sofregir els carbassons i les cebes tallat tot a rodanges fines. Empolseu-hi la farina i el pebre vermell, remeneu tot uns moments i afegir els tomàquets pelats i tallats a trossos, el ramell d'herbes i l'alfàbrega. Regueu amb la cavsa i portar-lo a ebullició. Quan bulli afeguiu el bacallà escorragut, tapeu-lo, fiqueu-lo al forn calent uns 30 a 40 minuts.

1h

Notes

Abans de servir elimineu el ramell d'herbes. S'ha de servir molt calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se