Tortellinis amb xixorrites, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, individuals

Elaboració

En una cassola fonda amb aigua, sal, i mantega, posem a coure els tortellinis. Quan són cuits "al dente", els reservem, sense escorrer.
A part, en una cassó amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada,els alls, i les xixorrites. Quan tot plegat és mig fregit, afegim el tomaquet, i el ví blanc. Quan tot el conjunt, és cuit, ho reservem.
Seguidament, escorrem els tortellinis, i els repartim en les quatres cassoletes.
A continuació, afegim la salsa amb les xixorrites, i ho cobrim amb la beixamel. Després, ho espolsem amb el formatge ratllat, hi afegim una mica de mantega, i ho fiquem en el forn a 180º, fins que és gratinat. Seguidament, ja ho podrem treure a taula, amb un plat a sota, per tal de no cremar-nos.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se