Farfalle amb xixorrites i olives negres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams, de farfale (llacets)
  • 200 grams, de xixorrites
  • 100 grams, d'olives negres, d'Aragó
  • Sofregit de tomàquet
  • Un got de vi blanc
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Orenga en fulla
  • 150 grams, de formatge Parmesà, ratllat
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats, laminats
  • Una fulla de llorer

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en un cassó amb aigua, sal i un toc de mantega, bullim els llacets.
Quan són cuits al " dente", els reservem en el mateix cassó.
A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, les xixorrites i la fulla de llorer.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el sofregit de tomàquet, el ví, i les olives negres.
Seguidament, afegim els llacets ben escorreguts, ho espolsem amb l'orenga, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, cinc minuts més.
A continuació, ho posem en els plats individuals, i ho espolsem amb el formatge Parmesà, abans de treure a taula.

40min


Recepta de cuina de Farfalle amb xixorrites i olives negres
La pasta anomenada "farfalle"
per Josuè O'Donell

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1754 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: