Fusilli,( espirals), amb xixorrites i olives trencades
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams, de Fusilli,( espirals).
- 200 grams de xixorrites
- 150 grams, de formatge Parmesà, ratllat
- Sofregit de tomàquet, ( esta en les meves receptes)
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Ví blanc
- Una ceba picolada
- Tres alls laminats
- Una fulla de llorer
- 200 grams, d'olives verdes, trencades,( sense gust d'all)
- Orenga en fulla
4 racions
Elaboració
Primer de tot, en un cassó amb aigua, sal, i un punt de mantega, posem a coure els fusilli, fins que són cuits al "dente", i els reservem en el mateix cassó.
A part, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls, i la fulla de llorer. Seguidament, afegim: les xixorrites, el sofregit de tomàquet, i les olives trencades. A continuació, afegim el ví, l'orenga, i corregim de sal.
Quan tot plegat és cuit, afegim els fusilli, ben escorreguts, ho remenem una mica, i deixem que acabi de coure tot plegat, uns cinc minuts més. Espolsem formatge ratllat, pel damunt de tots els fusilli, i ho traiem a taula, així mateix, en la mateixa cassola.
40min
Etiquetes: Cuina amb xixorrites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1458 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.