Farfalle amb xixorrites i olives negres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en un cassó amb aigua, sal i un toc de mantega, bullim els llacets.
Quan són cuits al " dente", els reservem en el mateix cassó.
A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, les xixorrites i la fulla de llorer.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el sofregit de tomàquet, el ví, i les olives negres.
Seguidament, afegim els llacets ben escorreguts, ho espolsem amb l'orenga, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, cinc minuts més.
A continuació, ho posem en els plats individuals, i ho espolsem amb el formatge Parmesà, abans de treure a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se