Bicicletes amb xixorrites, gratinades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata per anar al forn
Un cassó gran
Una paella gran

Elaboració

En un cassó amb: aigua, sal i un raig d'oli d'oliva, bullim les bicicletes, fins que són al " dente ", i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim : les xixorrites, la ceba picolada, la fulla de llorer, i els alls pelats.
Seguidament, afegim cinc cullerots de sofregit de tomàquet, i un got de ví blanc.
Quan tot el conjunt és cuit, afegim les bicicletes ben escorregudes, i ho remenem ben remenat. A continuació, afegim la nata líquida, ho remenem tot plegat, i ho fiquem en una safata per anar al forn. Ho espolsem amb formatge ratllat, hi afegim unes nous de mantega, i ho enfornem a 180º, fins que tot plegat és ben rosset, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa safata, amb un plat a sota, per tal de no cremar-nos.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se