Canelons freds, de marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre safates de porcellana, de mida mitjana.
Un drap blanc de cotó,( per embolicar els canelons
Una cassola fonda metàl·lica

Elaboració

En una cassola ample amb: aigua, sal, i un toc de mantega, bullim les plaques de caneló.
Quan són cuites " al dente ", les refredem amb aigua freda, i les posem damunt el drap de cotó, i les reservem.
A part, en una cassola amb oli d'oliva, fregim la ceba picolada. Quan és mig cuita, afegim: les gambes, els musclos, i les barres de carn de cranc picolades amb un ganivet.
Quan tot el conjunt és cuit, afegim una mica de tomàquet fregit, i un raig de conyac, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i corregim de sal.
Seguidament, anem omplint les plaques de caneló amb la farsa, els emboliquem, i els posem de tres en tres, en les safates individuals. Tot seguit, els cobrim amb la salsa rosa, els espolsem amb el julivert ben picolat, i ja els podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se