Canelons amb botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata refractària
Una mànega pastissera, amb el broc ample.
Un drap blanc de cotó, per embolicar els canelons.
Uns estalvis de vímet

Elaboració

Primer de tot, preparem la farsa de botifarra de perol, tal com explico a la meva recepta, i la reservem. Seguidament, fem la beixamel, tal com explico a la meva recepta, i la reservem. Seguidament, en una cassola ample amb aigua, sal, i un toc de mantega, bullim les plaques de caneló, fins que són al " dente ", i les anem posant damunt el drap de cotó.
A continuació, els anem omplint amb la farsa de botifarra de perol, i els emboliquem.
Tot seguit, els posem a la safata refractària, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb formatge ratllat, els hi posem unes nous de mantega, perquè al gratinar-se, quedin més flonjos i brillants.
Els enfornem a 180º, fins que són ben daurats, i ja els podrem servir a taula, amb la safata i uns estalvis.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se