Col-i-flor bullida amb mongetes de Santa Pau

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, tallem la col-i-flor en botonets, i els posem en un cassó amb: aigua, un raig d'oli, i un polsim de sal, a coure.
Quan la coliflor és cuita al "dente", l'escorrem i la posem en una cassola, de terrissa, hon l'acabarem de cuinar, amb un dit del brou de la seva cocció.
Seguidament, afegim les mongetes, i ho remenem tot plegat amb una espàtula, procurant que no s'esmicoli massa.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són mig fregits, afegim el pernil, i una cullerada de pebre vermell, tot remenant amb la paella mateix, i ho aboquem a la cassola juntament amb la col-i-flor i les mongetes.
Donem unes sacsades amb la cassola, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se