Pastís de rap amb all i oli

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Precalentem el forn a 180º
Posem una plata, lleugerament untada amb la mantega i el rap al forn, el peix ha de quedar sec, treiem del forn i pugem la temperatura fins a 200º.
Deixem que refredi el rap, esqueixem amb els dits, treiem la pell i espines.
Batim un ou i afegim al peix, poc a poc afegim la crema de llet, procuran que quedi tot ben barrejat, posem sal i pebre (ha de quedar molt espessa i granelluda)
Untem generosamen de mantega un motlle de plum-cake de 30 cmts. de llarg.
Posem la pasta del peix i anivellem be.
Batem la resta dels ous i el pure de tomaquet i afegim amb cura damunt del peix.
Posem al forn al bany maria uns 45 minuts, deixem refredar dins del motlle.
Desmotllem i servim amb l'alli oli

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se