Pastis de pa integral
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 450 grms. de formatge crema (3 terrines)
- 2 ous durs
- 2 cullerades de maionesa
- 1 tomaquet
- 50 grms de pernil dolç
- 3 cullerades d'ametlles amb pols
- 3 pebrots del piquillo
- Sal i pebre blanc
- 1/2 kgm. de pa de motlle integral
- 100 grms. de cacaus picats
Elaboració
Agafem 350 grms. de formatge, el remenem be, que quedi tot fi i en fem quatre parts iguals.
A la 1ª i barregem els ous picats i la maionesa
A la 2ª i posem el tomaquet sense pell ni llavors tallat molt petit i el pernil dolç.
A la 3ª barregem el formatge amb l'ametlla amb pols
a la 4ª i barregem el formatge amb els piquillos tallats petits.
A totes les barreges i posem sal i pebre blanc.
Tallem la crosta del pa i anem montant el pastis, fen capes amb les diferents barreges.
El tapem amb paper d'alumini i el deixem 12h. a la nevera.
Despres untem tot el pastis amb el formatge restant i el rebosem amb els cacaus picats.
El deixem 1h. mes a la nevera abans de servir
Comparteix aquesta recepta: