Petxina de pelegrí,( vieira), farcida amb bolonyesa
Categoria:
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis closques de petxina de pelegrí buides i netes
- Salsa bolonyesa,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Salsa beixamel,( la podeu trobar a les meves receptes)
- 100 grams de formatge ratllat
Utensilis
Una safata metàlica plana, per anar al forn
Una espàtula de fusta
Un cullerot gran
Elaboració
Primerament, prepararem tant la bolonyesa com la beixamel que necessitem,com indico a les meves receptes.
Quan ja tenim ambdues salses fetes, posem les petxines damunt la safata pel forn, i amb l'ajud d'un cullerot anem omplint les petxines amb la bolonyesa. Tot seguit, les cobrim amb la beixamel, i les espolsem amb el formathe ratllat, i les gratinem en el forn a 180º, fins que les veiem rossetes, i ja les podrem servir a la taula, en plats individuals.
Comparteix aquesta recepta: