Petxina de pelegrí,( vieira), farcida amb bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata metàlica plana, per anar al forn
Una espàtula de fusta
Un cullerot gran

Elaboració

Primerament, prepararem tant la bolonyesa com la beixamel que necessitem,com indico a les meves receptes.
Quan ja tenim ambdues salses fetes, posem les petxines damunt la safata pel forn, i amb l'ajud d'un cullerot anem omplint les petxines amb la bolonyesa. Tot seguit, les cobrim amb la beixamel, i les espolsem amb el formathe ratllat, i les gratinem en el forn a 180º, fins que les veiem rossetes, i ja les podrem servir a la taula, en plats individuals.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se