Petxina de pelegrí, ( vieira) farcida amb botifarra de perol
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis closques de petxina de pelegrí, buides i netes
- Farsa de botifarra de perol
- Salsa beixamel
- Formatge ratllat
6 racions
Utensilis
Una safata metàlica plana, per anar al forn.
Una mànega pastissera amb un broc rissat.
Una espàtula de fusta.
Elaboració
Primerament, preparem la farsa de botifarra de perol com indico a la meva recepta i la reservem. Seguidament, fem la beixamel com la preparo jo en la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, posem les petxines de pelegrí ben planes damunt de la safata per anar al forn, i amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc rissat, les anem omplint amb la farsa de botifarra de perol.
A continuació, les cobrim amb la beixamel, les espolsem amb formatge ratllat, i les posem en el forn a gratinar a 180º, fins que són rosses, i ja les podrem servir a taula en plats individuals.
1h 30min
Etiquetes: La cuina de les petxines de pelegrí Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2065 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.