Petxina de pelegrí ( vieira) farcida amb farnat de verdures i salsa rosa
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis closques de petxina de pelegrí buides i netes
- Un quilo i mig de farnat de verdures, (ensalada russa) congelat
- Salsa rosa
- Una bossa de delícies de mar ratllades
- Aigua
- Sal
6 racions
Utensilis
Una espàtula de fusta
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un passapurés
Una cullera sopera
Una escorredora gran
Elaboració
Primerament, en una olla gran amb aigua i sal, bullim el farnat de verdures i el reservem.
Seguidament, l'escorrem i el passem pel passapurés, tot posant-lo en un bol on acabarem de fer la recepta.
A part, fem la salsa rosa com indico a la meva recepta. Amb l'ajud d'una cullera sopera afegirem tres cullerades de salsa rosa en el farnat. Remenarem ben remenat amb l'espàtula de fusta, i tot seguit amb aquesta farsa, omplirem les perxines amb l'ajud de la mànega pastissera. A continuació, les cobrirem amb una mica de salsa rosa, i per acabar el plat, les espolsarem pel damunt amb les delicies de mar ratllades i les servirem a taula en plats individuals.
1h
Notes
Aquest és un plat per menjar fred, com a primer plat, o com aperitiu.
Etiquetes: La cuina de les petxines de pelegrí Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1779 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.