Petxina de pelegrí a la mallorquina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un passapurés
Una espàtula de fusta
Una trinxadora elèctrica
Una mànega pastissera amb el broc rrissat
Una safata plana per anar al forn
Una cassola fonda
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, posem les patates amb pell a coure amb aigua i sal.
Quan són fredes, les pelem i les passem pel passapurés, tot posant-les en el cassó on acabarem de fer la recepta. Seguidament, afegim la sobrasada sense pell i els llardons pasats per la trinxadora, fins deixar-los com a pols.
Tot seguit, remenem amb l'espàtula de fusta, fins aconseguir una pasta fina i homogènea.
Seguidament, afegim una mica de mantega, una mica de nata líquida, corregim de sal, i seguim remenant fins acabar de fer la farsa.
A continuació, posem les petxines en la safata per anar al forn, i amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc rrissat, les anem omplint. Tot seguit, les espolsem amb el formatge de bola ratllat, i les gratinem a 180º, fins que veien que són ben rossets, i les podrem treure a taula en plats individuals.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se