Petxina de pelegrí,( vieira), farcida amb bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis closques de petxina de pelegrí buides i netes
  • Salsa bolonyesa,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Salsa beixamel,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • 100 grams de formatge ratllat

6 racions

Utensilis

Una safata metàlica plana, per anar al forn
Una espàtula de fusta
Un cullerot gran

Elaboració

Primerament, prepararem tant la bolonyesa com la beixamel que necessitem,com indico a les meves receptes.
Quan ja tenim ambdues salses fetes, posem les petxines damunt la safata pel forn, i amb l'ajud d'un cullerot anem omplint les petxines amb la bolonyesa. Tot seguit, les cobrim amb la beixamel, i les espolsem amb el formathe ratllat, i les gratinem en el forn a 180º, fins que les veiem rossetes, i ja les podrem servir a la taula, en plats individuals.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1911 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: