Ametlles garapinyades
Categoria:
Tipus de plat: Caramels
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 vas d'ametlles
- 1 vas d'sucre
- Michs vas d'aigua
Utensilis
Cassola de fanc i cullera de fusta.
Elaboració
Amb una cassola ( si es te terra millor ) i posarem les ametlles el sucre i l'aigua, donarem tot el foc i deixarem que es vagui reduint el sucre i l'aigua, anirem remenant i quant el sucre quedi sense aigua i se comence agra mulla retirarem una mica la cassola del foc, ficarem foc mol fluix i sobre tot no pararem de remenar les ametlles fins que s'han agafat tot el sucre, tindrem dos fulls de diari preparats per tirar les ametlles una vegada cuites i ben embolicades les deixarem refredar, quant estan fredes les posarem amb un pot de vidre per conservar-les.
Notes
Podem servir-les acompanyant el cafè.
Comparteix aquesta recepta: