Blaiets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

20 racions

Elaboració

Abans de començar a fer la recepta traurem la mantega de la nevera i els ous, perquè estiguin a temperatura d'ambient.
1-Posem a escalfar el forn a 200º C
2-Amb la mantega a textura de pomada, la barregem amb el sucre fins que obtinguem una crema blanquinosa.
3-Apart, batem els ous fins que quedin esponjosos. Llavors hi afegim el el sucre vainillat, la ratlladura de la mitja llimona, la crema de mantega, la farina a la qual haurem afegit el llevat, (l'afegim de mica en mica fins que ja no n'admeti més, a mi em va anar bé fer-ho a cullerades). Ho treballem fins que ens quedi una massa llisa.
4-A continuació, l'allisem amb el corró a un gruix de 3mm, més o menys.
5-Tallem amb el motllo les galetes i a sobre hi escrivim "St. Blai"
Si no teniu un motlle ovalat, el podeu fabricar vosaltres, desmunteu un que tingueu rodó i li doneu forma ovalada.... jo ho he fet així, amb una broqueta poseu St.Bai
6-Els pinteu amb l'altre ou restant, abans de ficar-los al for.
Ara ja només queda posar-les a la safata del forn amb paper sulfuritzat i enfornar-les uns 10'.
Ara només cal deixar-los refredar. Quan més rato passen fets milloren... així que espereu-vos i no els mengeu acabats de fer!!!

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se