Potatge de cigrons a la riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda i ample
Una espàtula de fusta
Una sopera de porcellana ben bonica

Elaboració

Primerament, agafem la cansalada i el xoriç i els tallem a trossos regulars més aviat petits. Seguidament, posem un raig d'oli d'oliva a la cassola i posem a fregir: la cansalada, el xoriç, la ceba, el pebrot i les fulles de llorer.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el sofregit de tomàquet i el vi blanc, i deixem que s'acabi de fregir. A continuació, afegim l'aigua i deixem que arrenqui a bullir.
Seguidament posem els cigrons i deixem que cogui tot plegat una estona més.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats i quan són mig fregits, els hi afegim el pebre vermell, i abans no es cremi ho afegim a la cassola juntament amb el potatge de cigrons. Corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula en una sopera ben bonica.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se