Llenguado amb salsa de calçots i patates duquesa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Dues safates planes per anar al forn.
Paper sulfurat pel forn.
Una espàtula plana metàlica.
Una planxa.

Elaboració

Primerament, fem la salsa de calçots com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, preparem les patates duquesa com explico a la meva recepta, les espolsem amb un polsim de formatge ratllat, i les gratinem a 180º, fins que el formatge sigui rosset, i les reservem. A part, netegem els llenguados, els traiem el cap, els traiem tant la pell de sobre com la de sota, els salpebrem, els reguem amb un rajolí de ví blanc i oli d'oliva, i els blanquegem en el forn uns deu minuts, a 180º, i els posem en el plat individualment.
Tot seguit, els cobrim amb una mica de salsa de calçots, tot posant-hi tres patates duquesa com a guarnició a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta, tant la podem fer amb patates duquesa normals, com amb patates duquesa farcides de botifarra negra que les podreu trobar a les meves receptes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se