Pastís de Taronja

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

1. En una gerra o una olla poseu 2 taronges tallades sense pelar, casqueu els tres ous, poseu els 70ml d'oli i el sucre.
2. Tritureu bé el contingut del recipient.
3. Tamitzeu la farina i el llevat a la crema que heu fet, i integreu-ho amb moviments envolvents.
4. Poseu una mica d'oli en un motllo amb una mica de farina, de manera que quedi ben estès.
5. Poseu la crema que heu fet i introduïu al forn pre-escalfat a 180ºC amb calor a dalt i a baix, i quan tanqueu la porta sel·leccioneu calor per baix, i ho deixeu coure durant 45 minuts.
És important que durant aquest procés no obrim la porta del forn, perquè el bescuit se'ns podria reventar.
Per una altra banda: si veieu que s'infla molt i es forma una mena de "copete" és que la temperatura és massa alta, i si queda molt enfonsat i se us reventa és que la temperatura és massa baixa. Heu de trobar el truc al vostre forn.
6. Quan acabi el procés de cocció, podeu deixar la porta del forn entre-oberta perquè el pastís s'adapti a la temperatura de l'ambient, i al cap de 5 minuts el podeu treure.
7. Per decorar, podeu agafar una taronja i fer rodanxes ensucrades de taronja: poseu sucre a un plat, poseu les rodanxes i les aneu cobrint amb sucre, i les deixeu així 1 hora.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se