Carabiners en ketafi de salsa de foie
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Alta
Ingredients
- 8 Carrabiners
- 100g de pasta de katafi
- Oli verge extra
- Sal
- Julivert
- Per a la salsa de foie
- 300g de foie
- 2 rovells d'ou
- Vinagre de Xerès
- Oli de gira-sol
- Pebre negre
4 racions
Elaboració
1.Talla el foie a rodanxes i doral en una paella sense gens d'oli.
2.Quan aquest daurat introdueix en un colador i Mujal amb l'ajuda d'un gos fins a extreure tot el seu suc.
3.Agrega un rajolí d'oli de gira-sol perquè no s'endureixi, un raig de vinagre de Xerès i les 2 rovells d'ou ben batudes. Sal pebre, barreja bé i reserva.
4.Sa zona els carrabiners i embolicats en la pasta de kataifi. Fregir en una paella en abundant oli calien te. Escorrega sobre el paper absorbent.
5.Servir la salsa de foie al fons del plat soper col·loca enmig dels carrabiners. Decora amb una branqueta de julivert i serveix-lo.
Notes
Cal tenir cura de no confondre's amb l'oli perquè hi ha 2 tipus d'oli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1648 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.