Truita de Patates amb ceba

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

1. Peleu i talleu les patates ben fines. Feu el mateix amb les cebes.
2. En una paella amb oli abundant poseu les patates i les cebes, poseu-hi una mica de sal, i fregiu-les durant 20 o 25 minuts.
3. Bateu 6 ous, i poseu el que he fregit. Barregeu-ho bé.
4. A la mateixa paella, passeu un paper absorbent perquè no hi hagi tant d'oli, i aboqueu l'ou amb la patata. Aneu quallant a foc mitjà.
5. Amb una espàtula aneu desenganxant l'ou amb una espàtula, i quan veieu que més o menys està daurat i ben quallat, gireu la truita amb una tapa i un gir de campana, i poseu la truita perquè es qualli per l'altra banda.
6. Quan veieu que està tot ben fet, si voleu torrar-la una mica més pugeu una mica més el foc i gireu la truita de manera que no quedi massa torrada, i després passeu-la a un plat.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se