Cassoles de tomàquet

Recepta que vaig aprendre al Mercat de Sant Josep de la Boqueria, a Barcelona.

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

1. En una olla petita poseu aigua a bullir. Quan arrenca al bull poseu l'arròs, i ho deixeu 20 minuts.
2. Quan l'arròs sigui cuit, passeu-lo per un colador xinès i de seguida tireu-l'hi aigua freda per aturar la cocció, i dipositeu-lo en un bol d'amanides.
3. Als tomàquets els hi feu un tall a la part superior com si fos una rodanxa i ho reserveu. La part de dins, la buideu amb una cullera i afegiu-ho amb l'arròs. el que queda dels tomàquets reserveu-ho.
4. Poseu la tonyina, i les olives verdes tallades a rodanxes.
5. Piqueu el julivert ben petit i afegiu-ho a l'amanida.
6. Poseu oli i sal a l'amanida i barregeu-la bé.
7. Aprofitant la mateixa cullera de yoghurt que heu utilitzat per buidar els tomàquets, ompliu-los amb l'amanida d'arròs que heu fet, i col·loqueu-ho en una font de servir, amb les tapes reservades a sobre.
L'arròs que sobri, mengeu-vos-el com si fos una amanida d'arròs, queda molt bo.

40min

Notes

Recepta que vaig aprendre al Mercat de Sant Josep de la Boqueria, a Barcelona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se