Pastís de carn al microones
El podreu veure al canal de youtube ib03224 a la secció "El Rebost del Bon Gust"
Ingredients
- 600g. de Carn Picada de Vedella
- 7 Ous
- Una mica de magre de porc (Lacon)
- 1 Llauna d'Olives verdes
- 1 Llauna d'Olives negres
- 1 Llauna de pebrot en conserves
- 3 Paquets de bacon envasat al buit
- All en pols
- Julivert fresc al gust
- Pa ratllat (el que s'admeti)
- Pebre negra al gust
- Sal
- Oli d'oliva
- Aigua per l'ebullició dels ous
Utensilis
Motlle per a plum cake
Elaboració
1. Poseu en un cassó 4 ous a bullir amb aigua. Quan arrenqui al bull els deixeu durant 15 minuts.
2. Prepareu la carn: poseu-la en un bol i poseu els tres ous restants, el julivert fresc tallat amb unes tisores, la pebre, una mica de sal i una mica d'all en pols. Remeneu bé tot amb una forquilla i poseu una mica de pa ratllat perquè vagi quedant tot lligat.
3. En un motlle de plum-cake, que són aquests rectangulars i allargats, poseu una mica d'oli i una mica de pa ratllat, que quedi ben distribuït. Llavors, poseu el bacon, de manera que quedi una meitat dins el motlle i l'altra a fora.
4. Poseu una base de carn, i llavors poseu els ous en fila, i les olives al costat dels ous. Cobriu les olives amb carn, i llavors poseu el pebrot tallat a tires i trossets de lacon. Seguiu cobrint tot amb la resta de carn, i llavors tanqueu el pastís portant el bacon cap endins.
5. Poseu el pastís al microones a 800 Watt durant 15 minuts. Si veieu que necessita més estona, poseu-lo 10 minuts més.
6. Desmotlleu i serviu, podeu decorar-lo al vostre gust, o no.
Notes
El podreu veure al canal de youtube ib03224 a la secció "El Rebost del Bon Gust"
Comparteix aquesta recepta: