Magret amb escalunyes confitades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Marqueu un moment en una paella el magret per la banda de la pell fins que deixi anar una mica de greix.
Amb aquest greix daureu les ametlles i,després les escalunyes pelades. A continuació ho poseu en una papillota de paper d'alumini amb la farigola i el romani, i ho fiqueu al forn durant una hora.
En un cassó, hi poseu la llet, les ametlles i una miqueta de farigola i romani, i ho feu arrencar el bull.
Tot seguit, ho traieu, del foc i ho tritureu amb la batedora electrica sense les herbes per fer-ne un puré.
Finalment, coeu el magret i n'afrofiteu el greix per passar-hi un moment les escalunyes, perque n'agafin el gust.
I només ens faltarà muntar el plat amb el magret, el puré i les escalunyes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se