Risotto amb bolets

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

1.Posar en una cassola 1/3 de la mantega a escalfar, un cop desfeta posar-hi la ceba fins que quedi transparent.
2.Afegir l'arròs i remenar amb una cullera de fusta.
3.A continuació afegir el brou i el got de xerès (en una quantitat de 3 vegades el volum de l'arròs) deixar que cogui suaument, remenant de tant en tant.
4.Una vegada s'hagi begut el brou, retirar del foc i deixar que l'arròs reposi 5 minuts.
5.Mentrestant, posar els bolets nets i tallats a làmines, en una plata al forn a 200 ºC. Ruixar-los amb oli i salpebrar al gust
6.Després, posar-hi l'all picat i 20 gr de mantega desfeta.
7.Deixar els bolets al forn de 3 a 4 minuts,fins que estiguin fets.
8.Per últim , afegir la resta de la mantega i el formatge a l'arròs i els bolets. Servir immediatament.

45min

Notes

En lloc de bolets també es poden utilitzar xampinyons laminats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se