Coca Mallorquina de Prebes Torrats (Pebrots Escalivats)

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Illes Balears
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primerament torrem els pebrots, millor al caliu de llenya, o al fogo de casa, els pelem i els tallem a tires reservant-los en un vol amb oli i sal.Mesaran. Per fer la massa feim un volcà de farina i al centre i posam les parts liquides, oli, aigua (podem dissoldre-hi el llevat i es saïm), un cop tots els ingredients junts amassen amb cura evitant la dispersió dels liquits, i amassem fins trobar una textura sense que es trenqui la massa, 10 minuts mínim d'amassar, podem anar rectificant d'aigua, oli i farina per arribar a la textura desitjada.Un cop llesta es pot deixar reposar 20 minuts perquè actuï el llevat. Es pot tornat amassar. No es necessari que faci un tou. Després d'amassar podem estendre la massa a la safata del forn. Per fer la massa, qualsevol recipient pot ajudar, el Thermomix es per mesclar els ingredients no amassar perquè cremaríem el motor.Cal trobar la textura a mà.Un cop la massa llesta l'estenem per la safata del forn, posem una a una les tires de pebrots escalivats i enfornem 180º 40 mimuts, cada forn te el seu coure, el primer cop recomano que ens fixem com actua el forn sobre la cocció de la coca.

30min

Notes

La safata o llauna que fem servir per la cocció de la coca ha d'anar untada d'oli, perquè no s'aferri sa coca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se